+40 729 250 452859
Aparate pentru aerosoli, Aparate aerosoli, Aparate aerosoli Laica, Aparate aerosoli cu ultrasunete, aparate aerosoli cu compresor

Aparate aerosoli

Aparatul de aerosoli sau nebulizatorul este un dispozitiv medical de inalta calitate pentru inhalare: pentru astm, bronsita cronica, sau alte boli respiratorii. Acest dispozitiv medical genereaza aerosoli cu caracteristici variabile pentru a se adapta la patologia respiratorie a pacientului, generand o ceata de particule de medicament, care sunt suficient de mici pentru a ajunge chiar si in cele mai adanci regiuni din plamani. Utilizarea aparatului de aerosoli este foarte simpla. Toate medicamentele lichide pot fi utilizate pentru terapia de aerosoli.

Aparatele de aerosoli pentru uz casnic au dimensiuni reduse cea ce fac ca aceste aparate de aerosoli, fie ca sunt aparate cu ultrasunete sau compresor, sa fie extrem de comode pentru cei care trebuie sa efectueze inhalari in timpul zilei sau pentru cei ce calatoresc des. Sunt usor de utilizat, si sunt fabricate cu respectarea normelor europene actuale in materie de criterii de fabricatie pentru siguranta aparaturii cu utilizare electromedicala.

Nu exista produse in aceasta sectiune